Луната е в знак Телец от 02:57ч на 11 юли до 10:27ч на 13 юли Търпението значително нараства. Увеличава

...
Луната е в знак Телец от 02:57ч на 11 юли до 10:27ч на 13 юли
Търпението значително нараства. Увеличава
Коментари Харесай

Мнозина няма да могат да се справят с мощното енергийно излъчване този ден

Луната е в знак Телец от 02:57ч на 11 юли до 10:27ч на 13 юли

Търпението значително нараства. Увеличава се силата на волята ни. Това е отлично време за решение на на практика въпроси. Време за довеждане докрай на започнатото, само че не е уместно за въвеждане на нови хрумвания. Добре е да се отсрочат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и предвидливост.

На напред във времето излизат материалните ползи и желания. Лунното въздействие прави хората по-упорити и напористи. Шопингът добре се отразява на душeвността. 

Избягвайте да пиете студени питиета, както и викането. Уязвими са гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза. Благоприятен е масажът на вратните области с масло от арника. Пазете гърлото от кряскане и избягвайте мощно изстудени питиета.

Лунен календар: 23 лунен ден от 01:20ч на 11 юли до 01:44ч на 12 юли

Лунният календар дефинира 23 лунен ден като време на разгула на вампирите. Човек или демонстрира енергиен вампиризъм или става жертва на подобен. Понякога е именуван ден на квадрата или кръста, тъй като е под напрежение и рисков. Човек има чувството за загуби и че нещата се случват отвън неговата воля и надзор. Да не се стартират значими и съществени каузи.

Денят е енергийно неустойчив. За предпочитане е да общувате с колкото може по-малко хора. Не се поддавайте на провокации. Всеки почтен диалог може да премине в огромни разногласия и разправии. Да се заобикаля престояване тук-там с доста хора. Тълпата може да бъде непредсказуема. Засилва се експанзията. Може да ви се коства, че хората като че ли сами предизвикат и търсят кавги.  Пазете се да не се поддавате на усеща като гнева и злобата. Избягвайте да форсирате събитията, да встъпвате в спорове, да се товарите с непознатите проблеми.

Тъй като на огромна част от хората, енергийната конструкция не е приведена в естетика, поражда резултат на претоварване и мъчно ще могат да се оправят с мощното енергийно поле предавано от Луната. 

Този лунен ден е кармичен. Свързан е с опустошение на остарялото, коренни промени, преобразования и промени. Човек приема спомагателна сила в този ден, с цел да може да се приготви за прехода в новата лунна фаза, да може да приключи започнатите си каузи, да оправи старите си неточности, които не би трябвало да се придвижват в новия цикъл. Трябва да има самоконтрол. Пазете се от ниски намерения, гневни прояви. 

Препоръчва се вегетарианската диета. Подходящи са млечните артикули. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна. Както е известно те покачват агресивността. Добре ще се отрази еднодневното недояждане и процедурите по изчистване на организма.

Отношенията може да се окажат прекомерно напрегнати, защото в този момент е мъчно да се запази дипломатичност в тях. Възможно е да се проявят усеща като ревнивост злоба, засегнатост, искания заради неизпълнени обещания или друго. Не се учудвайте, в случай че не бъдете разбрани вярно. 

Сексът във всевъзможен тип в този момент е противопоказен. Жените да бъдат доста деликатни и да не вървят по мрачно на безлюдни места. Има вероятност да бъдат насилени. 

Подстригването е противопоказно. Може да донесе по-късно неприятности. Не би трябвало да се подстригват и тези, които се борят с непотребното тегло. Дори да сте на твърда диета, след подстрижката ще натрупате няколко кг.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР